Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Open houten veranda

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende tuinhuisjes, pergola’s en veranda’s. Op het gebied van veranda’s hebben wij bijvoorbeeld al een groot aantal opties voor u. We nemen hiervoor graag uw wensen met u door, zodat wij een veranda voor u kunnen realiseren waar u het liefste elke dag wel onder door zou willen brengen. Een open houten veranda is een van onze populairste modellen.

Een open houten veranda op maat

Een open houten veranda is een ideale plek om van het mooie weer en de frisse buitenlucht te genieten. Zeker als deze ook nog eens is gemaakt van de mooiste soorten hout, zult u hier met veel plezier op een mooie dag plaatsnemen. Een open houten veranda brengt daarbij ook nog eens extra voordelen met zich mee. Zo schuift u hier makkelijk een loungebank of ligstoel onder als het te zonnig wordt in de tuin en u op zoek bent naar bescherming.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wij gebruiken de mooiste materialen

De producten van Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn van hoge kwaliteit. Niet verwonderlijk, want wij willen graag dat onze klanten straks optimaal kunnen genieten van hun open houten veranda. We gebruiken bij het maken van een veranda dan ook altijd de mooiste soorten hout. U heeft hierbij zelf de keuze voor de soort hout die u het mooiste vindt. Het is nu eenmaal zo dat elke soort hout een eigen uitstraling heeft. We horen graag welke soort hout uw voorkeur heeft!

Klaar voor die prachtige veranda?

Als u eens open houten veranda’s wilt komen bekijken bij ons, dan bent u van harte welkom. Neem contact met ons op om een afspraak met ons te maken. U komt dan kijken op ons showterrein, waar wij ruim 50 showmodellen klaar hebben staan. Onze ervaren medewerkers leiden u hier rond en nemen met u door wat u mooi vindt. Zo weet u zeker dat u straks een veranda heeft die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.