Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Luxe houten veranda

Heeft u er altijd al van gedroomd om een mooie veranda in uw tuin te laten plaatsen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt deze droom graag tot realiteit. We hebben vele jaren ervaring met het maken van veranda’s en realiseren er graag ook een voor u. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een luxe houten veranda maken, die gemaakt is van de mooiste soorten hout. Uiteraard maken wij deze luxe houten veranda helemaal op maat voor u.

Een veranda van het mooiste hout

De veranda’s die wij maken, worden altijd van het mooiste hout gemaakt. We hebben meerdere soorten hout in het assortiment, die allemaal een eigen uitstraling hebben. We nemen graag met u door wat de voordelen van de verschillende soorten zijn. Wellicht heeft u al van tevoren in gedachten van welke soort hout uw veranda gemaakt moet worden. Ook de kleur kunt u hierbij zelf kiezen. Zo maken wij een luxe houten veranda die helemaal aan uw persoonlijke eisen voldoet.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Meer comfort in uw tuin met een mooie veranda

Als u een veranda in uw tuin heeft, dan mag u er op rekenen dat u straks nog meer van uw tuin gaat genieten. Een veranda is de perfecte verbinding tussen uw huis en uw tuin. Kiest u bijvoorbeeld voor een gesloten veranda, dan maakt u hier met plezier ook in de winter gebruik van. En op zomerse dagen gooit u de deuren open en laat u de natuur naar binnen komen.

Maak een afspraak om bij ons langs te komen

Die luxe houten veranda maken wij graag voor u. Maak hiervoor een afspraak om langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij een groot aantal mooie showmodellen klaar staan, waar u inspiratie uit kunt halen voor uw eigen veranda. Onze medewerker leidt u rond en neemt alle opties met u door. Geef hierbij vooral ook goed door hoe uw droomveranda er precies uitziet. Dit nemen wij dan allemaal mee in het ontwerp dat wij voor u maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.