Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een kleine houten veranda laten maken

Heeft u altijd al een keer een veranda willen laten maken, maar denkt u dat u hier niet genoeg ruimte voor heeft in de tuin? We willen u er dan graag op wijzen dat een kleine houten veranda ook tot de mogelijkheden behoort. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we voor u specialisten klaarstaan die een veranda maken die helemaal op maat is.

Waarom voor een veranda kiezen?

We kunnen heel wat verschillende redenen opnoemen waarom u voor een veranda zou moeten kiezen. Een veranda, of deze nou klein of groot is, is een echte aanwinst voor uw woning. Hiermee zorgt u ervoor dat uw huis meer verbinding maakt met het buitenleven, met de natuur. U heeft hierbij vele verschillende mogelijkheden. Wilt u een open veranda, die in de zomer de ideale plek is om nog even na te genieten? Of wilt u een gesloten veranda, waar u ook op koude of regenachtige dagen met plezier tijd doorbrengt?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een veranda op maat

We werken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof niet met standaard maten. We weten als geen ander dat iedereen zo zijn eigen wensen heeft als het op een veranda aankomt. Zo is het voor ons ook mogelijk om een kleine veranda te maken. Een aanwinst voor elke tuin, of deze nu groot of klein is.

Meer weten over onze veranda’s?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. Of kom langs op ons showterrein, waar wij meer dan 50 modellen van tuinhuizen en andere buitenverblijven klaar hebben staan. We nemen dan graag uw wensen met u door. Welke soort hout, welke afmetingen, met of zonder glazen schuifwanden… Onze specialisten realiseren graag de ideale kleine houten veranda voor u!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.