Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda zwart

Met een veranda krijgt u straks nog meer ruimte in uw huis. Het biedt een unieke mogelijkheid om straks nog meer te genieten van zowel uw huis als uw tuin. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in het maken van mooie veranda’s, die we helemaal op maat maken voor onze klanten. Wilt u bijvoorbeeld een houten veranda in het zwart? Dan zorgen wij ervoor dat deze voor u op maat gemaakt wordt.

Tijd voor een veranda op maat

We vinden het belangrijk om voor onze klanten een veranda te maken die helemaal op hun wensen aansluit. Heeft u al een beeld in gedachten van hoe uw veranda er straks uit moet komen te zien? Dan nemen wij dit graag met u door. Nog geen idee? Dan bent u altijd welkom op ons showterrein om inspiratie op te doen. Uiteraard kunt u ook even een kijkje nemen op onze website om meer te weten te komen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat een veranda maken door professionals

We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof veel ervaring met het maken van veranda’s. We gaan hier dan ook graag voor u mee aan de slag. Onze specialisten weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een veranda te maken en welke materialen hiervoor moeten worden gebruikt. Wij maken onze veranda’s altijd van de mooiste, sterkste soorten hout. Dit in de kleur die u het mooiste vindt.

Meer weten over onze veranda’s?

Indien u meer wilt weten over onze veranda’s en hoe wij deze voor u kunnen maken, dan bent u altijd welkom op ons showterrein. We hebben hier meer dan 35 verschillende modellen klaar staan, waar u inspiratie uit kunt halen voor uw eigen veranda. We nemen dan uw wensen met u door om te bekijken hoe uw houten veranda in het zwart er precies uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.