Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda wit

Met een veranda geniet u straks nog meer van uw tuin. Zeker als u deze veranda laat maken door de professionals van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Onze mensen hebben veel ervaring met het maken van veranda’s. We houden hierbij de wensen van onze klanten altijd goed in de gaten en maken de veranda geheel op maat. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld een houten veranda in het wit maken.

Veranda’s van de mooiste soorten hout

Onze klanten hebben altijd volop keuze als het op een nieuwe veranda aankomt. Zo hoeft u geen genoegen te nemen met een enkele soort hout. Wij maken onze veranda’s namelijk van meerdere soorten hout, die allemaal hun eigen uitstraling hebben. Daarbij heeft u ook zelf de keuze als het op de kleur van de veranda aankomt. Kies voor een houten veranda in wit, zwart, antraciet of grijs.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een veranda zoals u dat wilt

Wat zijn uw specifieke wensen voor die mooie veranda? Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaande veranda? Of juist een veranda die aan uw huis vast zit en die voorzien is van glazen schuifwanden en ramen? Kiest u namelijk voor een dergelijke veranda, dan geniet u hier het hele jaar van. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een groot aantal opties voor u klaarstaan!

35 showmodellen bij elkaar

Om onze klanten een goede indruk te geven van wat ze bij ons mogen verwachten hebben we een showterrein ingericht met wel 35 verschillende showmodellen. U vindt hier de mooiste veranda’s die wij voor u kunnen maken. Doe hier inspiratie op en bekijk het grote aantal mogelijkheden die wij onze klanten bieden. We nemen dan met u uw wensen door, waarna wij voor u aan de slag gaan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.