Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda van 6x3

Heeft u de keuze gemaakt om een veranda te laten plaatsen? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de vele mogelijkheden op dit gebied die wij bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u klaar hebben staan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een houten veranda van 6x3 voor u maken, maar ook andere maten zijn bij ons mogelijk. Wij maken onze producten altijd geheel op maat voor onze klanten.

Een veranda van het mooiste hout

U wilt straks nog meer genieten van mooie, zonnige dagen? Dan is een veranda een ideale keuze hiervoor. Zeker als u deze door Tuinhuiscentrum van de Munckhof laat maken. We gebruiken bij het maken van onze veranda’s altijd het mooiste hout. We maken meerdere soorten hout op voorraad. Schroom dan ook niet om een kijkje te nemen bij deze soorten om te zien welke houtsoort u het mooiste vindt. Hier gaan wij dan mee voor u aan de slag bij het bouwen van uw veranda.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een mooie veranda

Een veranda is een prachtige toevoeging aan uw tuin. U stapt zo vanuit uw huis de veranda op en bent dan al in de tuin. Het is een overkapping die u beschermt tegen al te felle zonnestralen, maar ook als het onverhoopt een keer zou gaan regenen. Zo geniet u straks nog meer van mooie dagen. U heeft ook de keuze om glazen schuifdeuren en wanden te laten plaatsen. Op deze manier geniet u ook op koude dagen extra van uw veranda.

Meer weten over onze houten veranda’s?

Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is met het ontwerpen en bouwen van een veranda op maat? Dan mag u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Zo weet u straks zeker dat u een veranda heeft die helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen. U kunt hiervoor ook altijd even langskomen op ons showterrein, waar we u graag alle opties laten zien die wij klaar hebben staan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.