Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met zadeldak

Heeft u de beslissing genomen om een veranda te laten maken? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we vele jaren ervaring met het maken van veranda’s en andere soorten buitenverblijven voor bij uw huis. Ook een veranda staat op de lijst van onze producten. We gaan graag voor u aan de slag met het maken van een veranda die helemaal op uw wensen aansluit. Zo verkopen wij onder andere een houten veranda met zadeldak.

Een mooi zadeldak voor uw veranda

Een veranda kan gemaakt worden met meerdere verschillende soorten daken. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak of een schuin dak, waarbij ook een sedumdak tot de mogelijkheden behoort. Een van de meest populaire opties op het gebied van daken voor een veranda is wel het zadeldak. Dit soort daken zorgen voor een mooie afwerking van uw veranda. Heeft u op uw huis ook een zadeldak? Dan is een zadeldak op de veranda een mooie toevoeging.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

We maken voor u een houten veranda met zadeldak op maat

Ziet u uzelf al helemaal zitten op die houten veranda? Genieten van een mooie zomerse dag op een comfortabele loungebank… Of misschien heeft u wel heel andere plannen met die veranda. Wat uw wensen ook zijn, wij maken deze veranda helemaal op maat voor u. Zo weet u zeker dat u straks een aanbouw heeft die perfect aansluit op uw huis. Wilt u een open veranda? Of maken we deze voor u dicht met glazen schuifwanden? Zo kunt u namelijk het hele jaar door van die veranda genieten!

Meer weten over onze veranda’s?

We vertellen u graag meer over onze veranda’s en andere buitenverblijven voor bij uw huis. We staan altijd klaar om u de showmodellen op ons showterrein te laten zien. We hebben er hier wel 50 van klaarstaan. Maak dan ook een afspraak met ons om samen te bekijken wat er op het gebied van houten veranda’s met een zadeldak allemaal mogelijk is bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.