Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met sedumdak

U bent op zoek naar een mooie veranda voor bij uw huis, maar wilt hier wel graag iets bijzonders van maken? Dan raden wij u van harte aan om eens een houten veranda met een sedumdak te overwegen. Hiermee heeft u straks niet alleen een prachtige veranda, maar ook een dak dat allerhande voorbeelden met zich meebrengt. Laten we de voordelen eens voor u opsommen.

Waarom kiezen voor een sedumdak?

Laten we om te beginnen uitleggen wat een sedumdak precies is. Een sedumdak is een dak met speciale plantjes erbovenop. Dit zorgt niet alleen voor een groene uitstraling, maar ook voor een verbeterde duurzaamheid voor het dak. De plantjes zien er namelijk niet alleen mooi uit, maar nemen ook nog eens CO2 op en verbeteren zo de luchtkwaliteit. Daarbij zorgt een sedumdak voor goede geluidsisolatie en trekt het ook nog eens allerhande insecten en vogels aan. De biodiversiteit in uw tuin krijgt zodoende ook een boost.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een houten veranda met sedumdak

Zo’n veranda met een sedumdak is een echte aanwinst voor uw tuin. Neem dan ook eens een kijkje bij ons om te zien wat er op het gebied van een dergelijk dak allemaal mogelijk is. We willen u daarbij wel aanraden om Tuinhuiscentrum van de Munckhof in te schakelen voor het maken van zowel de veranda als het dak. Een sedumdak maakt u namelijk niet zomaar, dat moet goed gepland worden. Maar dan heeft u ook een dak waar u veel plezier van gaat beleven.

Meer weten over onze veranda’s met sedumdak?

U mag altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen over onze mooie veranda’s. Wij maken deze veranda’s altijd van de beste materialen. We gebruiken prachtig hout, waarbij u uiteraard zelf de keuze maakt voor de soort hout die u het mooiste vindt. We hopen dan ook snel van u te horen, of u een keer te mogen begroeten op ons showterrein.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.