Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met schuin dak

Met een veranda maakt u van uw tuin een nog fijnere plek om zo veel mogelijk tijd door te brengen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met een veranda. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor u ook een veranda kunnen maken met een schuin dak?

Waarom kiezen voor een veranda met een schuin dak?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u zou kiezen voor een houten veranda met een schuin dak. Om te beginnen ziet een veranda met een schuin dak er verrassend uit en voegt het een mooi element toe aan uw veranda. Daarnaast zorgt een dergelijk dak voor een goede waterafvoer. Mooi meegenomen: u heeft met een schuin dak gelijk ook meer opbergruimte!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons een veranda met een schuin dak voor u maken

We gaan graag voor u aan de slag om een houten veranda met een schuin dak te maken. Zo weet u zeker dat u straks een mooie veranda heeft die de hiervoor genoemde voordelen met zich meebrengt. We maken deze veranda voor u van mooi, sterk en duurzaam hout. Uiteraard helemaal op maat, zodat de veranda perfect in uw tuin past.

Kom onze veranda’s eens bekijken

We kunnen ons voorstellen als u benieuwd bent geworden naar de houten veranda’s met schuin dak zoals wij die bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken. U bent altijd welkom om een keer langs te komen en te kijken op ons showterrein, waar wij al deze mooie veranda’s voor u klaar hebben staan. In totaal hebben wij 50 showmodellen van onze buitenverblijven, die we graag aan u laten zien. Aan de hand hiervan nemen we dan met u door wat uw eigen, specifieke wensen zijn.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.