Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met puntdak

Met een houten veranda voegt u extra waarde toe aan uw tuin. Een veranda is een plekje in uw tuin waar u beschut van het heerlijke buitenleven kunt genieten. Een regenbui zal u niet naar binnen jagen, maar ook een al te felle zon is geen probleem. Kiest u voor een houten veranda met puntdak, dan brengt dit nog extra voordelen met zich mee. We zetten ze even voor u op een rijtje.

De voordelen van een houten veranda met puntdak

Een houten veranda met een dak is natuurlijk sowieso al een echte uitkomst. U zit hier dan beschut onder en kunt heerlijk blijven genieten van een mooie, zomerse dag. Een puntdak brengt dan nog als extra voordeel mee dat regenwater hier niet op zal blijven liggen, evenmin als allerhande soorten vuil. Dit stroomt of valt er namelijk meteen weer af. Daarbij… een houten veranda met puntdak ziet er toch ook gewoon prachtig uit?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons uw houten veranda maken

U zoekt een specialist op het gebied van ontwerp, productie en plaatsing van een houten veranda met puntdak? Dan bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. We hebben namelijk veel ervaring met het maken van allerhande tuinhuizen en overkappingen en gaan hier graag ook voor u mee aan de slag. U bepaalt daarbij hoe groot de veranda moet worden en van welke soort hout deze gemaakt wordt. Ook uw overige wensen nemen we graag met u door.

Kwaliteit van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Een veranda is een echte aanwinst voor uw tuin. We raden u dan ook aan om de tijd te nemen om te bekijken wat er bij ons allemaal mogelijk is. Dit doet u bijvoorbeeld op ons showterrein, waar we een groot aantal showmodellen klaar hebben staan. Hier doet u inspiratie op en ziet u meteen wat er allemaal mogelijk is. Onze mensen leiden u graag rond en bekijken dan meteen wat uw specifieke wensen zijn!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.