Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met plat dak

Wilt u een houten veranda laten maken? U voegt hier een uniek stuk mee toe aan uw huis en tuin. Met behulp van een veranda zorgt u voor een betere overgang tussen huis en tuin. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we vele jaren ervaring met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van houten veranda’s. U heeft hierbij niet alleen de keuze voor het formaat en de stijl, maar ook voor het soort dak op de veranda. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten veranda met een plat dak.

Een op maat gemaakte veranda

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we voor u een veranda geheel op maat. U mag er zodoende op rekenen dat de veranda perfect aan uw huis past. We komen hiervoor graag een keer bij u langs om de maten op te meten, zodat we aan de hand hiervan een ontwerp voor u kunnen maken. Aan de hand van dit ontwerp gaan we dan daarna aan de slag met het maken van uw veranda.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Houten veranda’s

Alle veranda’s die bij ons vandaan komen, worden gemaakt van hout. Dit is een mooi, duurzaam materiaal met een geheel eigen stijl. Daarbij gezegd… we maken onze veranda’s van meerdere soorten hout. U heeft hierbij altijd de keuze voor de soort hout die u graag gebruikt ziet worden. Meer weten hierover? We hebben alle beschikbare soorten hout elders op deze website voor u klaarstaan. Welke soort vindt u het mooist? We horen het graag van u.

Laat een houten veranda met plat dak maken door ons

U bent altijd welkom om een keer langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij 50 modellen van onze buitenverblijven voor u klaarstaan. Zo krijgt u een goede indruk van wat u mag verwachten van onze producten. Een van onze medewerkers neemt alle opties met u door en bekijkt wat uw specifieke wensen zijn. Zo heeft u straks een prachtige veranda, waar u optimaal van het buitenleven gaat genieten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.