Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een houten veranda met berging

Bij het laten maken van een aanbouw aan uw huis heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u namelijk voor een houten veranda van Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan kiest u voor kwaliteit op maat. Wij zorgen ervoor dat deze nieuwe veranda er precies zo uit komt te zien zoals u wenst, waarbij hij ook nog eens is voorzien van alle elementen die u onmisbaar vindt. Denk bijvoorbeeld aan een houten veranda met berging.

Een berging voor uw veranda

Een berging is een mooie aanvulling voor een veranda. U heeft dan niet alleen maar een aanbouw waar u onder kunt zitten, genieten van uw tuin. U krijgt hiermee namelijk ook extra bergruimte in uw tuin. Net als bij de veranda heeft u ook bij de berging de keuze over hoe groot deze moet zijn. U heeft de keuze voor een bescheiden berging waar u bijvoorbeeld tuinstoelen in kunt opbergen. Maar het is ook mogelijk om een grotere berging te laten maken, waar u ook eenvoudig tuingereedschap, tuinslangen, speelgoed en een opblaasbaar zwembadje in opruimt.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een veranda met berging laten maken

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We maken voor u een prachtig, stevig tuinhuis, maar ook een houten veranda met berging behoort tot de opties. We gebruiken hierbij louter de mooiste soorten hout. Douglas hout is hier bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor. U kiest de maat, stijl en kleur van de opbergruimte, waarna wij hiermee aan de slag gaan. Zo willen we ervoor zorgen dat u snel kunt gaan genieten van uw nieuwe houten veranda met berging!

Meer weten over de producten van Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

Indien u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen. Wij staan klaar om voor u een prachtige, houten veranda met berging op maat te leveren. Elders op deze website staan voorbeelden van onze creaties, maar u bent ook altijd welkom op ons showterrein. Hier ziet u ruim 50 voorbeelden in het echt, waarbij wij u graag meer vertellen over wat de opties zijn.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.