Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda grijs

Op zoek naar een specialist op het gebied van ontwerpen, bouwen en plaatsen van veranda’s? Neem dan vandaag nog contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij hebben specialisten klaarstaan die een veranda voor u maken die helemaal op uw wensen aansluit. Een veranda op maat, waarbij het aan u is om te kiezen voor de afmetingen, soort hout en kleur. Zo kunnen we bijvoorbeeld een houten veranda in het grijs voor u maken.

Stijlvol van de zon genieten

Het is natuurlijk altijd lekker om in de tuin te zitten op een mooie dag. Maar wilt u dan niet liever dat u in uw tuin kunt zitten op een plek die op een stijlvolle manier overdekt is? Zo weet u zeker dat u een plek heeft om te schuilen als de zon te fel is. En mocht het een keer gaan regenen (dit blijft Nederland per slot van rekening), dan zorgt een veranda van Tuinhuiscentrum van de Munckhof ervoor dat u in ieder geval droog blijft.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten veranda op maat

Geen twee tuinen zijn precies hetzelfde, waarom zouden twee veranda’s dan wel precies hetzelfde zijn? Wij willen onze klanten zoveel mogelijk de kans geven om een veranda te laten maken die perfect op hun wensen aansluit. Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaande veranda? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Maar ook een veranda die is afgeschermd door glazen schuifwanden kunnen wij voor u realiseren.

Kom veranda’s kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We kunnen ons voorstellen dat u eerst weleens wil zien hoe die veranda’s van Tuinhuiscentrum van de Munckhof er in het echt uitzien. Op onze website hebben we een groot aantal voorbeelden klaarstaan. Maar u bent ook van harte welkom voor een bezoekje aan ons showterrein. Hier hebben wij 50 showmodellen klaar staan voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld in het echt zien hoe die houten veranda in het grijs er uit komt te zien!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.