Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda van Douglas hout

Wilt u een houten veranda toevoegen aan uw tuin? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u aan het juiste adres voor een houten veranda van Douglas hout. Wij maken voor u een veranda op maat, in elke kleur die u maar wenst. Zo heeft u straks een veranda in uw tuin die ervoor zorgt dat u nog meer van uw tuin kunt genieten.

Een op maat gemaakte veranda

Bij het maken van de keuze voor een houten veranda, is het natuurlijk wel belangrijk dat deze past bij de indeling en stijl van uw tuin. U wilt nu eenmaal graag dat de veranda mooi aansluit op hoe de rest van uw tuin er uitziet. We nemen uw wensen op dit gebied graag met u door. U heeft daarbij niet alleen maar de keuze uit de maten van uw houten veranda van Douglas hout. Deze veranda kunnen wij namelijk ook in meerdere stijlen en kleuren leveren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een prachtige veranda van hout

Een veranda is een echte aanwinst voor uw tuin. Maar dan wilt u natuurlijk wel dat die veranda er zo mooi mogelijk uitziet. Douglas hout is het perfecte materiaal voor het maken van een veranda. Het is namelijk sterk, ziet er prachtig uit en is daarbij ook nog eens heel duurzaam. U kunt zodoende jarenlang genieten van die mooie, nieuwe veranda!

Meer weten over een houten veranda van Douglas hout?

Indien u meer wilt weten over uw nieuwe veranda en wat de mogelijkheden op dit gebied zijn bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan mag u hier altijd contact over opnemen met ons. Uiteraard bent u ook welkom op ons showterrein. Hier laten wij u zien wat wij kunnen maken en krijgt u een goede indruk van de kwaliteit en stijl die mogelijk is bij de aanbouw aan uw huis.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.