Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda 3x5

Een veranda is een aanwinst voor elke tuin. U maakt hiermee de stap van uw huis naar de tuin nog kleiner. Een veranda wordt over het algemeen aan het huis vastgebouwd, waarmee u de ruimte die u in uw huis heeft vergroot. Zeker als u ervoor kiest om een houten veranda te laten maken die voorzien is van glazen wanden. Deze wordt door ons dan helemaal geïsoleerd, zodat u er ook op koude dagen van kan genieten. Het is bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof onder andere mogelijk om een houten veranda van 3x5 te laten maken.

Geniet nog meer van die zomerse dagen

Een veranda van hout is een heerlijke plek om tijd door te brengen. Zeker als het een zomerse dag is, geniet u hier op uw veranda straks nog meer van. Een veranda zorgt ervoor dat u beschut zit voor al te felle zonnestralen. En mocht er een zomers buitje (of een flinke lentebui) losbarsten, dan blijft u gewoon lekker buiten zitten. De mogelijkheden met een veranda zijn legio. Maak hier een buitenkeuken van, of tover het om in de ultieme loungeplek.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Kwaliteit van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wanneer wij aan de slag gaan met het bouwen van een houten veranda, dan nemen we altijd uw wensen hierin mee. Welke soort hout vindt u bijvoorbeeld het mooiste? We hebben meerdere soorten hout klaarliggen om er een veranda van te maken. Elke soort heeft een eigen karakter, waarbij ook verschillende kleuren mogelijk zijn. We bekijken ook voor u welke maat het beste aansluit op uw huis en tuin. Een houten veranda van 3×5, of 5×3, behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Kom veranda’s kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We verwelkomen u graag op ons showterrein. We hebben hier een groot aantal mooie showmodellen voor u klaarstaan. Onze medewerkers nemen alle opties met u door en bekijken samen met u wat uw persoonlijke wensen zijn. We maken een ontwerp en als dat door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met het maken en plaatsen van de veranda.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.