Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur zwart

Een schuur in uw tuin is een waardevolle toevoeging. Er zijn meerdere verschillende mogelijkheden om zelf een schuur te bouwen. Toch raden wij u aan om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Het laten bouwen van een schuur door Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt verschillende voordelen. We zetten de voordelen hiervan even voor u bij elkaar.

Waarom kiezen voor een schuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

U wilt een schuur in het zwart laten bouwen? Kiezen voor ons bedrijf is dan de beste keuze. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het bouwen van schuren. Ze hebben kennis en jarenlange ervaring. Zo kunnen ze hoogwaardige constructies realiseren die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. We bouwen een schuur op maat, die perfect past bij uw tuin en persoonlijke wensen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Kwaliteit en duurzaamheid voor uw zwarte schuur

We streven altijd naar kwaliteit en duurzaamheid in onze constructies. Zo gebruiken we alleen maar het mooiste hout bij het maken van een schuur. Zo maken we een solide en goed gebouwde schuur, die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ook mag u er op rekenen dat de schuren die wij maken lang meegaan.
Niet onbelangrijk: u bespaart heel wat tijd en moeite als u ons de schuur voor u laat maken!

Kom schuren bekijken op ons showterrein

We bieden u graag de mogelijkheid om de schuren te komen bekijken op ons showterrein. Dit is een mooie gelegenheid om verschillende modellen en ontwerpen in het echt te zien, voordat u een definitieve keuze maakt. U mag de schuren van dichtbij inspecteren en de kwaliteit met eigen ogen zien. Zo krijgt u een beter beeld krijgen van deze schuren eruitzien in een tuinomgeving. Dat maakt het voor u weer een stuk makkelijker om een weloverwogen keuze te maken!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.