Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met zadeldak

Een schuur in de tuin is om meerdere redenen een echte aanwinst. Aan de ene kant heeft u een plek waar u spullen in op kunt bergen, of waar u ongestoord kunt klussen. Aan de andere kant is een schuur ook een mooie toevoeging aan uw tuin. Zeker als u kiest voor een speciaal dak op uw schuur. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof is het bijvoorbeeld mogelijk om een schuur met een zadeldak te laten maken.

Een mooi dak op uw schuur

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om op die schuur een plat dak neer te leggen. Maar is het niet mooier om van dat dak iets bijzonders te maken? Wij helpen u hier graag bij. We kunnen voor u meerdere soorten daken maken. Een schuur met een zadeldak is een goede keuze, maar denk ook eens aan een schuur met een puntdak, of een schuur met een lessenaarsdak. Zo zorgt u ervoor dat uw schuur in dezelfde stijl is als uw huis.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Schuur en dak van de mooiste materialen

We willen er graag voor zorgen dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe schuur. Vandaar ook dat wij u alle opties bieden om deze schuur helemaal naar uw wensen te personaliseren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen welke soort hout u wilt dat er gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan Douglas-hout, grenen of vurenhout. Er zijn meerdere soorten hout waar u uit kunt kiezen, neem elders op deze website even een kijkje welke soort u het meeste aanspreekt.

Het genieten kan beginnen

Met die nieuwe schuur met zadeldak in de tuin kunt u gaan beginnen met genieten. Niet alleen van dat mooie gebouwtje in uw tuin, maar ook van de functionaliteiten die een schuur met zich meebrengt. We gaan hier graag een keer met u over in gesprek. Maak een afspraak met ons en kom langs bij ons showterrein. Dit is maar liefst 1.000 m2 groot, met 50 verschillende showmodellen bij elkaar. Genoeg keuze dus om inspiratie uit op te doen!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.