Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met veranda

Bent u aan het twijfelen of u een schuur of een veranda aan uw tuin toe wilt voegen? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij het mogelijk om allebei tegelijk te laten realiseren. Wij maken voor u namelijk een schuur met veranda. Zo heeft u straks niet alleen bergruimte, maar ook een mooie plek om onder te kunnen ontspannen. We maken deze schuur met veranda voor u in elke maat die u maar wenst.

Een schuur met veranda op maat

Als het aankomt op een schuur met veranda, dan heeft u bij ons een groot aantal keuzes. Laten we beginnen bij de houtsoort. Van welk hout wilt u dat uw schuur met veranda gemaakt wordt? We maken onze buitenverblijven altijd van hout, aangezien dit een mooi, stevig en duurzaam materiaal is. Hierna kijken we graag naar de kleur van het gebouw. De afmetingen zijn natuurlijk ook belangrijk. We hanteren hierbij geen vaste maten. En: hoe groot moet de schuur onder de overkapping zijn?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Meer waarde voor uw tuin

U maakt van uw tuin een nog fijnere plek om tijd door te brengen als u kiest voor een schuur met veranda. Zo heeft u een plek waar u lekker kunt klussen, of waar u eenvoudig spullen op kunt bergen. Maar daarbij heeft u nu ook een plek om onder te zitten op mooie en minder mooie dagen. Een regenbui zal u niet meer naar binnen jagen en u hoeft ook niet meer bang te zijn voor al te felle zon. En is het een keer een koude dag? Dan blijft u toch lekker buiten zitten, bijvoorbeeld met een vuurkorf onder de veranda.

Kom opties bekijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons showterrein. We hebben in het Noord-Brabantse Neerkant namelijk een terrein van 1.000 m2 ingericht met een groot aantal van onze modellen. Hier krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Onze vriendelijke, ervaren medewerkers nemen met u door wat uw wensen zijn en beantwoorden al uw vragen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.