Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Goede isolatie met een sedumdak

Nog meer voordelen van een sedumdak: deze soort dak biedt namelijk natuurlijke isolatie, waardoor de temperatuur in de schuur beter wordt gereguleerd. Het helpt warmte in de winter vast te houden en houdt de schuur koeler in de zomer, waardoor energie wordt bespaard bij het verwarmen of koelen van de ruimte. Ook hebben sedumplanten de eigenschap dat ze water vast kunnen houden. Zo dragen ze bij aan de beheersing van regenwaterafvoer. Wateroverlast is zo minder, daarbij wordt het regenwater gefilterd voordat het de bodem bereikt.

Een nog mooiere tuin met een schuur met sedumdak

Met een schuur met sedumdak zorgt u er ook voor dat uw tuin er nog mooier uit komt te zien. Het geeft uw schuur een natuurlijke, aantrekkelijke uitstraling. Het creëert een groen daklandschap dat harmonieus opgaat in de omgeving. Daar wordt u vanzelf ook een stuk rustiger van!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Onze schuren met sedumdak komen bekijken

We kunnen u natuurlijk wel vertellen dat een schuur met een sedumdak er mooi uitziet, maar waarom komt u dit niet even zelf bekijken? We hebben een showterrein ingericht met 50 modellen van onze tuinhuisjes en schuren. Zo krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is met een schuur met sedumdak. We nemen dan ook meteen uw wensen met u door voor het bouwen van een eigen schuur.

Open schuren bekijken op ons showterrein

We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een ruim showterrein ingericht, met wel 50 verschillende tuinhuisjes, overkappingen en bergingen. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe onze bergingen er in het echt uitzien. Met verschillende soorten hout, in verschillende kleuren… De opties zijn legio. We laten deze verschillende modellen graag aan u zien, waar we meteen al uw vragen zullen beantwoorden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.