Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met schuin dak

Overweegt u een schuur te laten plaatsen in uw tuin? Een schuur met een schuin dak is dan een goede keuze. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseren wij deze schuur graag voor u. Maar waarom zou u kiezen voor een schuur met een schuin dak? Een schuin dak zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen verspilde ruimte is in de bovenste delen van de schuur. Zo is het mogelijk het dak te gebruiken voor extra opslagruimte, zoals het ophangen van fietsen, gereedschap of seizoensgebonden items. Ook helpt een schuin dak bij de afvoer van regenwater, waardoor de kans op lekkages en waterschade aan de schuur kleiner wordt.

Een nog mooiere tuin met een schuur met schuin dak

Een schuur met een schuin kan er mooier uitzien dan een plat dak. Het geeft een traditionele uitstraling en past dan goed als u in uw tuin ook een traditionele stijl hanteert. We hebben nog een goede reden voor u om voor een schuur met een schuin dak te kiezen. Door het schuine dak krijgt u namelijk extra hoogte in het midden van de schuur. Dit maakt het voor u gemakkelijker om rechtop te staan en biedt meer ruimte voor het opbergen van hoge voorwerpen, zoals tuinapparatuur en ladders.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Kies voor een schuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Met een schuur heeft u een handige opslagruimte voor tuingereedschap, fietsen en tuinmeubilair. Zo houdt u uw tuin netjes en georganiseerd. Daarbij kunt u met een schuur waardevolle spullen veilig opbergen. Het beschermt ze namelijk tegen weersinvloeden, diefstal en schade. Ook heeft u in een schuur ruimte voor hobby’s en klussen. Zo heeft u een mooie werkruimte waar u creatief bezig kunt zijn zonder uw huis vies te maken.

Een nieuwe schuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Als u een schuur wilt kopen, breng dan een bezoekje aan Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij hebben op ons showterrein een breed scala aan schuren met verschillende ontwerpen en specificaties klaarstaan. Hier doet u inspiratie op en kunt u meteen ook aan ons vertellen wat uw wensen zijn voor uw nieuwe tuin.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.