Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met puntdak

Wilt u een mooie schuur laten realiseren door een bedrijf dat is gespecialiseerd op dit gebied? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal voor u in petto hebben. Zo kunt u bij ons andere een keuze maken voor een schuur met puntdak. Zo heeft u een schuur die niet alleen functioneel is, maar die er meteen ook nog eens mooi uitziet. Mooi meegenomen: met een dergelijk dak heeft u ook meteen meer opbergruimte.

Een schuur laten bouwen door professionals

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof werken mensen die veel ervaring hebben met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een schuur met puntdak. Om te beginnen nemen we dan uw wensen met u door. Hoe groot moet de schuur worden? Hoe hoog het puntdak? Wenst u dat wij uw schuur maken van Frans grenen, vurenhout of Douglas-hout? Wat uw wensen ook zijn, we maken voor u een eerste ontwerp, aan de hand waarvan we dan voor u aan de slag gaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Extra ruimte met een schuur met puntdak

Een schuur is een perfecte plek om te klussen of knutselen, maar ook om spullen in op te bergen. Wanneer u dan kiest voor een schuur met puntdak, dan heeft u gelijk meer ruimte tot uw beschikking. In plaats van een plat dak heeft u namelijk een dak dat omhoog afloopt. Als u slim met deze ruimte omgaat vergroot u het volume van de schuur. Wij geven u graag tips op dit gebied.

Een schuur met puntdak bekijken

Vindt u het een goed idee om een schuur met een puntdak te laten maken, maar wilt u dit eigenlijk wel nog een keer met eigen ogen zien? Loop dan een keer langs bij ons showterrein in Neerkant. We hebben hier 50 showmodellen klaarstaan van onze tuinhuisjes, paviljoens, veranda’s en schuren. Krijgt u ook gelijk een goed idee van de kwaliteit van de huisjes en overkappingen die wij maken!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.