Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met plat dak

Wilt u wel eens wat meer ruimte in de tuin hebben om spullen in op te bergen? Of bent u op zoek naar een goede plek in de tuin om te kunnen klussen of knutselen? Een schuur met een plat dak is dan een ideale oplossing. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om voor u een schuur te maken. U heeft hierbij de keuze uit schuren van verschillende soorten hout, in de maten die u wenst. Wij maken voor u een stevige, duurzame schuur waar u vele jaren van gaat genieten.

Genieten van uw nieuwe schuur

Met een nieuwe schuur zorgt u ervoor dat uw tuin meer waarde krijgt. Denk maar na: u krijgt dan extra bergruimte voor alle spullen die anders maar ergens in uw tuin staan. Denk aan gereedschap of kinderspeelgoed, maar ook die mooie tuinset die u liever ergens veilig neerzet als u er zelf niet bent.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe komt uw schuur met plat dak er straks uit te zien?

We willen onze klanten zo veel mogelijk keuzeopties geven. Geen twee tuinen in Nederland zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor de wensen van onze klanten. Vandaar ook dat wij geen standaard afmetingen leveren. U kunt praktisch elk facet van uw nieuwe schuur met een plat dak aanpassen. Denk aan de maat, maar ook aan het gebruikte soort hout, de kleur en de afwerking. Zo heeft u straks een schuur die helemaal uniek is en die juist aan uw specifieke wensen voldoet.

Meer weten over onze schuren met plat dak?

We nemen graag een keer met u alle mogelijkheden door die u heeft als het aankomt op het laten bouwen en plaatsen van een nieuwe schuur. Maak een afspraak met ons om langs te komen bij ons showterrein in Neerkant. Hier staan 50 voorbeelden te wachten op u. Zo doet u inspiratie op en weet u straks zeker wat voor schuur u door ons wilt laten ontwerpen en bouwen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.