Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met overkapping 5 meter

U wilt een schuur met overkapping laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we dan voor u klaar. Wij kunnen voor u een schuur en overkapping maken in elke maat die u maar wenst. Zo behoort een schuur met overkapping van 5 meter ook tot de mogelijkheden. Deze overkapping maken wij voor u in elke stijl die u maar wenst. We gebruiken bij het maken van een schuur, overkapping of tuinhuisje altijd hout, dat we ook nog voor u kunnen schilderen.

Genieten van een schuur met overkapping

Een schuur met een overkapping is een echte aanwinst voor uw tuin. Zo voegt u namelijk zowel functionaliteit als gemak aan uw tuin toe. Zo kunt u heerlijk klussen in uw nieuwe schuur, of hier spullen in opbergen. Daarbij kunt u nu ook nog meer van uw tuin genieten onder de overkapping. Dit is natuurlijk een ideale plek om onder te zitten als het op een dag regenachtig is, of als de zon al te fel schijnt. Met een overkapping van 5 meter heeft u daarbij flink wat ruimte tot uw beschikking.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur met overkapping op maat

We maken voor u graag een schuur met een overkapping van 5 meter die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Welke kleur wilt u hebben voor uw overkapping? Wat voor dak wilt u boven op de overkapping? En in welke stijl moet alles gebouwd worden? Wij willen onze klanten altijd maatwerk bieden. We hebben het dan niet alleen maar over de afmetingen, maar ook over de stijl. We proberen alle wensen van onze klanten te realiseren.

Onze schuur met overkapping in het echt bekijken

Om het onze klanten mogelijk te maken een goede indruk te krijgen van wat er bij ons nodig is, hebben we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een showterrein ingericht. Hier vindt u de mooiste tuinhuisjes, bergingen en overkappingen bij elkaar. Samen met u bekijken we deze en beantwoorden we alle vragen die u maar kunt hebben. Maak dan ook vandaag nog een afspraak om bij ons langs te komen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.