Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met luifel

Als u aan een schuur denkt, dan denkt u misschien aan alleen maar een klein gebouwtje voor in de tuin, waar u in kunt klussen en spullen op kunt ruimen. De mogelijkheden met een schuur zijn echter legio, waardoor u het nut van de schuur enorm groter kunt maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een schuur met een luifel te laten maken. Zo heeft u niet alleen die bergruimte en/of klusplek, maar ook een overkapping die u op meerdere manieren kunt benutten.

Uw nieuwe schuur optimaal benutten

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zorgen wij er graag voor dat u straks een prachtige nieuwe schuur heeft. Een schuur met een luifel, zodat u ook de ruimte om de schuur heen op nieuwe manieren kunt gebruiken. Zo kunt u onder deze luifel bijvoorbeeld spullen neerzetten, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat deze nat worden. Een tuinset bijvoorbeeld, een mooie loungebank of zelfs een eettafel. U zou er ook voor kunnen kiezen om onder de luifel een buitenkeuken te realiseren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur met luifel van het mooiste materiaal

Kiest u ervoor een schuur met luifel te laten maken door onze specialisten, dan is het belangrijk om er ook rekening mee te houden hoe deze eruit moet komen te zien. Denk bijvoorbeeld aan het soort hout dat wij hiervoor moeten gebruiken. We bieden u meerdere soorten hout aan, waaronder vurenhout, Douglas-hout en Frans eiken. Allemaal soorten hout met een geheel eigen karakter, die ervoor zorgen dat u straks een prachtige en duurzame schuur in uw tuin heeft staan.

Staat uw nieuwe schuur op ons showterrein?

We hebben op ons showterrein maar liefst 50 verschillende modellen voor u bij elkaar gezet. Maak een afspraak met ons en wees welkom om eens te komen bekijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. Hier vindt u niet alleen een schuur met luifel, maar bijvoorbeeld ook tuinhuisjes, veranda’s en andere soorten overkappingen. Prachtige bouwwerken, waar u al uw vragen over aan ons mag stellen. Zo krijgen wij een goede indruk van wat voor buitenruimte wij voor u kunnen realiseren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.