Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met lessenaarsdak

Hoe wilt u dat uw nieuwe schuur er uit komt te zien? Gaat u voor een standaard model met een plat dak? Of wilt u een ander soort dak op uw schuur om deze er nog mooier uit te laten zien? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseren wij deze graag voor u. Zo weet u straks zeker dat u een schuur heeft die helemaal aansluit op uw specifieke wensen en waar u trots op mag zijn.

Een mooie schuur voor uw tuin

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een schuur te laten maken door onze vakmensen. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal schuren laten bouwen en gaan hiermee graag ook voor u aan de slag. Die mooie schuur maken wij helemaal zoals u dat wilt. Ziet u het bijvoorbeeld wel zitten om een schuur met lessenaarsdak te laten maken? Dan zorgen wij er graag voor dat dit voor u werkelijkheid wordt. Let er daarbij op dat u alle keuzes mag maken op het gebied van gebruikt materiaal, kleuren en afmetingen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons een mooie schuur voor u realiseren

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist als het aankomt op alle mogelijke soorten buitenruimtes voor in uw tuin. We maken voor u een schuur met een lessenaarsdak, maar ook een tuinhuisje, een veranda of een paviljoen. Inspiratie opdoen? Kom dan gewoon een keer langs bij ons showterrein in Neerkant. De voorbeelden die wij hier voor u klaar hebben staan geven u een goed idee van wat wij ook voor u kunnen maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.