Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur L-vorm

U wilt een schuur in uw tuin neer laten zetten? Als u hiervoor kiest voor de specialisten van Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan heeft u een groot aantal mogelijkheden. Zo maken wij voor u een schuur die er helemaal uitziet als u wenst. Wat voor ramen wilt u bijvoorbeeld in de schuur? Een enkele deur of twee deuren die openklappen? Wat voor kleur moet uw schuur worden? En welke vorm wilt u eigenlijk? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een schuur in L-vorm te maken.

Een schuur op maat

Wij maken alle buitenverblijven die we produceren geheel op maat. Het is nu eenmaal zo dat geen twee tuinen hetzelfde zijn en dat iedereen persoonlijke wensen heeft. Misschien wilt u wel een kleine schuur, waar u wat spullen in kunt opbergen. Maar het kan ook dat u een flinke schuur wilt hebben die u ook als werkruimte kunt gebruiken. Wat uw wensen ook zijn, we nemen deze graag met u door, zodat we deze voor u kunnen realiseren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur van de mooiste materialen

Bij het maken van een schuur, of een overkapping, veranda of tuinhuis, maken we altijd gebruik van de mooiste soorten hout. U heeft hierbij zelf de keuze welke houtsoort het gaat worden. Vindt u vurenhout het mooiste? Of trekt Douglas hout u meer? Wat uw keuze ook is, u kiest altijd voor een sterk, mooi en duurzaam materiaal. Zo’n tuinhuisje van hout zal een lange tijd meegaan!

Meer weten over onze mogelijkheden?

We vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We bieden u een groot aantal opties, die we u graag ook een keer in het echt laten zien. We hebben hiervoor een showterrein ingericht, waar u maar liefst 50 verschillende overkappingen, schuren en tuinhuisjes terugvindt. Wij leiden u hier rond en beantwoorden alle vragen die u maar kunt hebben.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.