Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 4x6

Met een schuur lost u in een klap meerdere problemen in uw tuin op. Zo zorgt u er om te beginnen voordat u een goede, droge en veilige plek heeft om spullen in op te bergen. Denk aan uw fietsen, gereedschap, speelgoed van uw kinderen of de tuinset die overdag in uw tuin staat. Daarbij heeft u met een schuur ook meteen een goede plek om te kunnen klussen. Richt de schuur zodanig in dat u al uw gereedschap binnen handbereik heeft en klussen maar!

Optimaal genieten van uw schuur

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof werken vakmensen die als geen ander weten hoe een schuur moet worden gebouwd. Dit doen wij geheel naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een flinke schuur van 4×6 meter? Dan is dat geen enkel probleem. Wij bouwen deze schuur voor u en geven u daarbij ook advies voor de inrichting hiervan. Als u de schuur namelijk goed indeelt, dan kunt u hier nog veel meer spullen in kwijt. Opties genoeg, die wij u graag uit de doeken doen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur van het mooiste hout

De schuren en andere buitenverblijven die wij maken, bouwen wij altijd van het mooiste hout. Hout is nu eenmaal een prachtig materiaal. Het heeft karakter, is sterk en is zeer duurzaam. U heeft bij ons de keuze uit meerdere soorten hout. Denk aan Douglas-hout of vurenhout, maar ook aan Frans eiken of een schuur van grenen planken. Uiteraard is het aan u de keuze welke houtsoort het wordt.

Bezoek ons showterrein

We hebben een showterrein ingericht dat 1.000 m2 groot is. We raden u dan ook aan om hier eens te komen kijken en een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. We maken samen met u een rondje langs de 50 showmodellen. Dit zijn modellen in verschillende stijlen, maten en kleuren. Naast een schuur van 4×6 meter ziet u hier zodoende nog vele andere buitengebouwen. We hopen dat u hier inspiratie op kunt doen voor uw eigen berging!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.