Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 3x6

Een schuur is een ideale toevoeging aan iedere tuin. Met een schuur heeft u namelijk een mooie berging waar u allerhande spullen een goede plek in kunt geven. Maar een schuur is daarnaast ook prima geschikt om bijvoorbeeld te klussen. Richt de schuur zo in dat al uw gereedschap een mooie plek heeft en u bent er klaar voor om flink aan de slag te gaan. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we graag een schuur voor u die helemaal aan uw eisen voldoet.

Maak optimaal gebruik van uw schuur

We maken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof schuren in alle mogelijke maten. Kiest u bijvoorbeeld voor een schuur van 3×6 meter, dan heeft u een flinke ruimte tot uw beschikking. Ideaal om bijvoorbeeld fietsen en flink wat andere spullen een goede plek te geven. Uw tuingereedschap bijvoorbeeld, of die tuinset die u ’s nachts liever niet onbeheerd in de tuin laat staan. En dan blijft er genoeg ruimte over voor een werkbank, of een andere plek om te klussen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe wilt u uw schuur van 6x3 meter inrichten?

U ziet het, met een schuur van 3×6 meter heeft u heel wat mogelijkheden. We willen u graag helpen om deze schuur zo goed mogelijk in te richten, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. Hiervoor mag u dan ook altijd even contact met ons opnemen. We nemen dan de mogelijkheden met u door en bekijken wat u allemaal met uw schuur wilt gaan doen. Voor meer inspiratie bent u ook altijd welkom om een keer langs te komen bij ons showterrein. We hebben in Neerkant meer dan 1.000 m2 aan showmodellen klaarstaan. Deze mag u allemaal op uw gemak eens komen bekijken.

De perfecte schuur voor u

Het is voor ons niet alleen ons beroep, maar ook een passie, om een mooie schuur voor u te realiseren. We horen dan ook graag van u als u ons als vakmensen in wilt schakelen om een prachtige, houten schuur voor u te bouwen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.