Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 3x5

U zoekt een mooie plek om in de tuin te kunnen klussen, waarbij u overdekt staat en al uw gereedschap bij de hand heeft? Dan is een schuur natuurlijk een perfecte oplossing. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist als het aankomt op ontwerpen, bouwen en plaatsen van schuren op maat. Wij leveren geen standaardmaten, maar laten de keuze hiervoor geheel aan u. We spreken alle opties dan ook graag een keer met u door.

Wat kunt u allemaal doen met een schuur?

Een schuur is een aanwinst voor elke tuin. Hier kunt u lekker klussen, maar het is natuurlijk ook de uitgelezen plek om spullen in op te bergen. Gereedschap is dan een goede optie, maar ook een fiets staat prima in die mooie schuur. Zeker als u kiest voor een schuur van 3×5 meter, dan heeft u flink wat ruimte tot uw beschikking. In zo’n schuur van 5×3 meter past natuurlijk ook die mooie tuinset waar u overdag van in uw tuin geniet.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur van het mooiste materiaal

Bij het maken van een schuur van 3×5 meter gebruiken we alleen maar de beste materialen. U zit er niet op te wachten om een schuur in uw tuin te zetten die er al na een paar jaar minder mooi uitziet. We gebruiken dan ook de mooiste soorten hout, waarbij aan u de keuze is welke soort hout het precies moet worden. We werken dit mooi voor u af en kunnen de schuur bijvoorbeeld ook voor u verven. Zo zorgt u ervoor dat de stijl van de schuur helemaal aansluit op de rest van uw tuin.

Schuren bekijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We verwelkomen u graag een keer op ons showterrein in Neerkant. In deze Noord-Brabantse plaats hebben wij zo’n 50 showmodellen klaarstaan van alle buitenruimtes die wij voor u kunnen maken. Maak een afspraak met ons om met een van onze kundige, vriendelijke en behulpzame mensen een rondje over het terrein te maken. We beantwoorden dan graag uw vragen en bekijken samen met u wat uw persoonlijke wensen zijn.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.