Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 3x4

Een schuur biedt extra waarde aan uw tuin. Het is een ideale plek om bijvoorbeeld spullen in op te bergen, maar ook om te klussen. Wilt u een schuur in uw tuin laten zetten? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan de aangewezen specialist. Wij maken voor u een schuur die helemaal op uw wensen aansluit. Zo bouwen wij bijvoorbeeld een schuur van 3x4 meter. Uiteraard is het ook mogelijk om een schuur in een andere maat door ons te laten maken.

Een handige schuur in uw tuin

Een schuur is een aanwinst voor uw tuin. U bergt hier bijvoorbeeld spullen in op waar u elders geen ruimte voor heeft. Denk aan de tuinset waar u overdag op van de tuin geniet, maar die u ’s nachts het liefste op een veilige plek heeft staan. Ook tuingereedschap is natuurlijk helemaal thuis in uw schuur. Maar een schuur is ook een prima plek om in te klussen. Met al uw gereedschap bij de hand kunt u hier flink aan de slag gaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe moet uw schuur van 3x4 er uit komen te zien?

Hoe wilt u dat uw schuur er uit komt te zien? Ook hier heeft u bij ons vele mogelijkheden. Zo hebben wij een aantal modellen in het aanbod, die u verder helemaal aan kunt passen. Voor wat voor soort hout kiest u bijvoorbeeld? En in welke kleur moet de schuur afgewerkt worden? We kunnen dan ook nog samen met u bekijken hoeveel ramen u in de schuur wilt hebben en voor wat voor deur of deuren u kiest.

Doe inspiratie op op ons showterrein

We hebben voor u een showterrein ingericht waar we een groot aantal modellen klaar hebben staan. We maken graag samen met u een rondleiding over ons terrein, zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. We bespreken dan ook uw eigen wensen en vertellen u hoe wij deze kunnen realiseren. Hierna gaan wij graag voor u aan de slag om uw schuur te ontwerpen, bouwen en plaatsen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.