Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 2x3

U zou meer gebruik willen maken van de ruimte in uw tuin? Hiervoor bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met buitenverblijven voor in uw tuin te maken heeft. Denk hierbij aan een tuinhuisje, een veranda, een prieel of een paviljoen. Maar het is bij ons ook mogelijk om een schuur te laten maken. Een handige berging waar u spullen in opbergt, of die u kunt gebruiken om in te klussen. Een schuur van 2x3 meter behoort hier tot de mogelijkheden.

Een schuur laten maken

Een schuur kan een echte aanwinst zijn voor uw tuin. U krijgt dan een plek in de tuin waar u makkelijk spullen op kunt bergen. Handig als u hier bijvoorbeeld uw tuingereedschap in wilt stallen. Een schuur van 2×3 meter is een bescheiden ruimte, maar een die u met een goede inrichting wel volop kunt benutten. We geven u hier graag advies bij.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een mooie schuur in uw tuin

Een schuur in uw tuin is niet alleen maar erg handig, maar daarbij ook nog eens een esthetische aanwinst. Die schuur ziet er namelijk prachtig uit. Wij maken deze van de mooiste soorten hout, waarbij het aan u is om te kiezen voor een soort hout dat u het beste in uw tuin vindt passen. Maar ook de vormgeving van de schuur mag u kiezen. Hoeveel ramen wilt u hier bijvoorbeeld? En wilt u een enkele deur, of liever openklappende deuren? De kleur van de schuur van 2×3 meter laten we ook geheel aan u.

Doe inspiratie op bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We hebben een showterrein voor u ingericht, waar u een goede indruk kunt krijgen van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Hier vindt u de mooiste schuren bij elkaar, maar ook andere tuinhuisjes, paviljoenen, veranda’s en meer. We geven u hier met trots een rondleiding, waarbij u al uw vragen op ons af mag vuren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.