Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 2x2

Wilt u graag een extra bergruimte in uw tuin laten realiseren? Heeft u hier weinig ruimte voor en neemt u de mogelijkheden hierbij dan het liefste door met een specialist? Neem dan vandaag nog contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We gaan graag een keer met u om tafel om alle opties met u door te nemen. Zo kunnen wij onder andere een schuur van 2x2 meter voor u ontwerpen en bouwen. Een bescheiden schuurtje, maar wel een volop mogelijkheden!

Wij bouwen een schuur naar uw wensen

We vinden het belangrijk dat u straks een schuur heeft die helemaal voldoet aan uw wensen. Per slot van rekening is het zo dat elke tuin anders is, maar dat iedereen ook eigen wensen heeft. Vandaar dan ook dat wij niet met standaard maten en stijlen werken. We laten alle keuzes bij het ontwerpen van een schuur van 2×2 meter aan u. Uiteraard staan wij u wel bij met advies op maat. Zo weet u zeker dat u straks een schuur heeft die helemaal is zoals u in gedachten had.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur laten maken van het mooiste hout

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof gebruiken we als materiaal het mooiste hout. We hebben hiervoor gekozen omdat dit niet alleen maar een prachtig materiaal is, maar daarbij ook nog eens heel duurzaam, sterk en vol karakter. Elke soort hout heeft daarbij een eigen uitstraling. Om dit nog eens te versterken kunnen wij het hout ook voor u verven of beitsen.

Inspiratie opdoen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Neerkant. Hier hebben wij een showterrein gerealiseerd van maar liefst 1.000 m2. Kom hier eens langs om een goede indruk te krijgen van alles wat er op het gebied van buitenverblijven voor in de tuin mogelijk is. We nemen deze mogelijkheden graag met u door, zodat u een goede indruk krijgt van hoe uw eigen tuin eruit moet komen te zien. Hierna gaan wij voor u aan de slag met het realiseren van een schuur van 2×2 m2.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.