Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Zwevende houten carport

Wilt u een opvallende uitstraling van uw carport? Dan is een zwevende houten carport misschien wel iets voor u. Met ́zwevend ́ wordt het dakwerk bedoeld dat als het ware lijkt te zweven en niet vast lijkt te zitten aan een wand. Uiteraard is dit wel zo, maar dit moet technisch goed verwerkt worden door middel van een verbinding aan de woning of door een smalle wand. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we hier voldoende ervaring mee en daarnaast kiezen we altijd voor maatwerk.

Een zwevende houten carport op maat gemaakt

Een zwevende houten carport vergt enige specialisme en is daarom niet zomaar standaard. Wij zijn thuis in maatwerk en kunnen een carport verwezenlijk die geheel aan uw wensen voldoet. Dit geldt niet alleen voor de keuze van het soort dak. Bij ons krijgt u de keuze uit verschillende duurzame houtsoorten. Uiteraard heeft u ook zelf uw ideeën over de afmetingen van uw carport of heeft u wensen betreffende de kleur? Al deze zaken komen samen in een eigen ontwerp op maat.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten zwevende carport

De uitstraling van uw zwevende carport wordt voor een groot deel bepaald doordat hout als constructiemateriaal is gebruikt. Welke houtsoort u ook kiest, hout straalt warmte uit en is erg sfeervol. Verder mag u met hout rekenen op een sterke en duurzame zwevende carport.

Zwevende houten carport door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Een zwevende houten carport is een opvallende verschijning en zal de waarde van uw woning gunstig beïnvloeden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zwevende houten carport op maat? Bezoek dan ons showterrein waar we zo ́n 50 bouwwerken hebben gebouwd en waar u inspiratie kunt opdoen. Overleg dan direct met onze medewerkers in hoeverre uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie, dan helpen we u graag verder.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.