Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Vrijstaande houten carport

In de regel ziet u een carport vaak aan de voorzijde van een woning en ook verbonden met een woning. Maar dit is vaak de standaard en dit hoeft in uw situatie niet de beste oplossing te zijn. Misschien bent u juist op zoek naar een vrijstaande houten carport? Dit is mogelijk bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij bouwen alle soorten carports en daarbij zijn de wensen en inbreng van onze klanten leidend.

Vrijstaande houten carport op maat gemaakt

Standaard modellen, standaard afmetingen of andere standaard onderdelen, veel carports zijn heel standaard. Dit kennen wij niet. Wij vinden de wensen van onze klanten heel belangrijk. Daarom ontwerpen we altijd in samenspraak met u een carport. Wilt u een vrijstaande houten carport? Uiteraard kan dit bij ons. Wilt u een specifieke houtsoort gebruiken? We kunnen een carport voor u bouwen in de houtsoort die u wenst. Ook betreffende de afmetingen zijn er bij ons geen grenzen. Wilt u een bredere of verlengde carport? Ieder afmeting is mogelijk. Zelfs de kleur mag u bepalen, wij zorgen voor een sterke en goed houdbare verflaag.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hout is ons favoriete materiaal

Niet alleen wij vinden hout het beste materiaal voor gebruik in een carport. Ook onze klanten kiezen bewust voor ons, omdat wij altijd houtskeletbouw gebruiken. Met een houten vrijstaande carport kan u niets overkomen. De carport is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft een fantastische, warme en natuurlijke uitstraling.

Vrijstaande houten carport door Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

Ook als u nog geen idee heeft hoe uw vrijstaande houten carport eruit moet komen te zien, mag u contact met ons opnemen. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan ons showterrein. Hier ziet u voorbeeld bouwwerken, waaronder ook carports. U heeft dan tevens de mogelijkheid om uw vragen te stellen en uw wensen met onze medewerkers te delen. We weten zeker dat we ook voor u tot een prachtig ontwerp komen. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.