Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport voor twee auto´s

Heeft u een woning met een grote of brede oprit en hierdoor de ruimte voor een houten carport voor twee auto´s? Twee auto ́s is vandaag de dag geen overdreven luxe meer. Wanneer twee mensen in het gezin werken, dan zijn er al snel twee auto ́s nodig. U kunt wel voldoende ruimte bij uw woning hebben om uw beide auto´s te parkeren, maar u wilt ook een overdekte parkeerplek? Kies dan voor een houten carport voor twee auto ́s van Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Houten carport voor twee auto´s op maat

Kunt u geen standaard carport voor uw woning vinden? Iedere woning is immers uniek en aangezien veel carports aan de woning vastzitten, moet deze hier mooi bij passen. Bij ons gaat dit altijd lukken, wij maken uw carport op maat. Ook als u op zoek bent naar een carport voor 2 auto´s, dan realiseren we dit volgens uw wensen. Zo kiest u bij ons de gewenste grootte van de carport, het soort dak, de kleur en houtsoort. U krijgt een unieke carport voor twee auto´s, die u nergens anders zult aantreffen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Carport voor twee auto´s van hout

Hoewel een carport van verschillende soorten materialen gemaakt kan worden, werken wij altijd met duurzaam hout. Doordat wij voor onze carports, schuren en overkappingen hout gebruiken, zijn we in staat om maatwerk te leveren en u tegemoet te komen om aan uw wensen te kunnen voldoen. Bovendien zult u het ongetwijfeld met ons eens zijn, dat hout veel meer sfeer en warmte geeft dan vele andere materiaalsoorten.

Uw carport voor twee auto´s op maat bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wilt u wel een op maat gemaakte carport voor twee auto´s, maar weet u nog niet goed hoe deze eruit moet komen te zien? Maak een afspraak met ons om ons showterrein te bezoeken. We weten zeker dat u hier voldoende inspiratie opdoet. We hebben hier meer dan 50 modellen staan, waaronder ook carports in diverse uitvoeringen. Bespreek gelijk uw specifieke wensen, dan komen we samen zeker tot een fraai ontwerp.

Wilt u zichzelf toch eerst nog oriënteren? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op als u nog vragen heeft.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.