Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport voor een caravan

Bent u een kampeerliefhebber en eigenaar van een caravan? Het is fantastisch om tijdens de zomer op pad te gaan en de vrijheid te ervaren van uw caravan. Maar een feit is, dat een caravan een groot gedeelte van het jaar niet gebruikt wordt. U kunt een caravan stallen op een speciaal hiervoor bestemde stallingsruimte, maar daar betaalt u ook voor. Heeft u zelf ruimte bij uw woning? Dan kunt u de caravan hier ook stallen. Wilt u het helemaal goed aanpakken? Laat dan een houten carport voor een caravan bouwen door Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Met een eigen carport staat uw caravan op de momenten dat u deze niet gebruikt, beschermt tegen alle weersinvloeden.

Een carport voor een caravan op maat

Een caravan kan soms wat andere afmetingen hebben dan een personenauto. Hierdoor voldoet een carport die geschikt is voor een auto niet aan al uw wensen. Wij kunnen uw carport bouwen in iedere gewenste maatvoering. Wij leveren altijd op maat gemaakte bouwwerken af. Hierbij heeft u niet alleen keuze uit de maatvoeringen. U mag ook kiezen uit welke houtsoort de carport moet bestaan, welk soort dak u wilt en welke kleur. We realiseren een functionele carport voor uw caravan én een carport die volledig aan uw wensen voldoet.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten overkapping voor een caravan aan huis

Voor de constructies van al onze bouwwerken gebruiken wij hout. Houtskeletbouw ligt ook aan de basis van een carport voor uw caravan. Hierdoor zijn we niet gebonden aan standaard afmetingen, maar maken we de door u gewenste afmetingen. Bovendien geeft een houten carport sfeer aan uw woning en gebruikt u deze nog vele jaren met veel plezier.

Tuinhuiscentrum van de Munckhof bouwt uw houten carport voor een caravan

Door een bezoek te brengen aan ons showterrein, ziet u wat er allemaal mogelijk is voor een carport voor uw caravan. Tevens kunt u hier al uw wensen bespreken met onze medewerkers. Er is veel mogelijk en het is ons doel om een carport te realiseren die ook daadwerkelijk aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.