Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport voor een camper

Als eigenaar van een camper kan het soms lastig zijn om deze op een plek te parkeren waar deze geen hinder geeft voor omwonenden. U gebruikt de camper immers niet het hele jaar door. Uw oprit kan een goede plek zijn om de camper te stallen tijdens de momenten dat u deze niet gebruikt. Bovendien staat een camper op uw terrein niemand anders in de weg. Wilt u voorkomen dat u regelmatig uw camper moet schoonmaken doordat het de Hollandse weergrillen moet doorstaan? Laat dan een houten carport voor de camper op maat maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Op maat gemaakte carport voor de camper

Een camper heeft uiteraard andere afmetingen dan een personenauto. Hier moet u rekening mee houden, wanneer u specifiek een carport voor uw camper wilt laten bouwen. In de lengte, soms in de breedte en vrijwel altijd in de hoogte heeft een camper andere afmetingen. Een carport met een standaardafmeting is hiervoor niet geschikt. Onze specialiteit is het op maat maken van uw carport voor de camper. Hoe groot of hoog uw camper ook is, wij maken hier een geschikte carport voor en uw wensen worden hierin gerealiseerd. De houtsoort, daksoort en de kleur, bij ons heeft u vrije keuze.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een carport voor camper van hout

Voor het bouwen van al onze gebouwen en ook voor uw carport, maken wij gebruik van houtskeletbouw. Het gebruik van hout is voor ons een logische keuze. Hout is erg duurzaam, het is mooi materiaal, geeft sfeer en hierdoor is het mogelijk om uw carport voor de camper volledig op maat te maken. Bovendien kan hout gemakkelijk worden geschilderd in uw favoriete kleur.

Een houten carport voor een camper door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Al ruim 40 jaar bouwt Tuinhuiscentrum van de Munckhof houten tuinhuizen, carports en andere bijgebouwen. Het succes van onze onderneming ligt in het feit dat wij op maat gemaakte bouwwerken leveren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een houten carport voor uw camper? Breng een bezoek aan ons showterrein om inspiratie op te doen en bespreek uw wensen met onze professionals.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.