Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport voor één auto

Heeft u wel een oprit voor uw auto, maar nog geen garage? Het is dan toch mogelijk om door middel van een carport uw auto veilig en droog te stallen. Tevens is een carport een fraaie aanvulling voor uw woning en maakt het uw woning meer waard. Voor de gemiddelde doorsnee woning met oprit past een houten carport voor één auto eigenlijk altijd. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we meer dan voldoende keuze uit een houten carport aan huis en altijd op maat voor u gemaakt.

Een op maat gemaakte houten carport voor één auto

We bieden een uniek concept aan, wij maken al onze gebouwen op maat. Hoe standaard een houten carport voor één auto ook kan zijn, wanneer u speciale wensen heeft, dan realiseren wij dit. Wilt u een carport met een plat dak, een zadeldak, met leien of dakpannen? Wat zijn uw wensen omtrent de gebruikte houtsoort? Moet het hardhout zijn of verkiest u de warmte van eikenhout? En dan natuurlijk nog de kleur. Heeft u een moderne woning met zwarte en grijze elementen? Dan kan het beter uitkomen als de carport ook deze kleuren heeft. Overlegt u gerust met ons, we komen samen altijd tot een mooi ontwerp.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De vele mogelijkheden met hout voor uw carport

Als constructiemateriaal voor uw carport op maat, kiezen we bewust voor hout. Hout biedt zoveel meer mogelijkheden dan andere materialen. Dit is ook de reden dat we altijd op maat gemaakte houten carports kunnen aanbieden en niet gebonden zijn aan standaard maatvoeringen. Ook voor u heeft hout veel voordelen. U brengt met een houten carport warmte en sfeer rondom uw woning en desgewenst kunt u uw carport altijd in uw gewenste kleur schilderen.

Houten carport voor één auto aan huis laten bouwen door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is met een carport op maat voor één auto? Maak eens een afspraak met ons om ons showterrein te bezoeken. Ons showterrein van 1000 m2 telt maar liefst 35 houten modellen, waaronder carports. U kunt direct met onze medewerkers overleggen wat uw wensen zijn. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.