Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met zadeldak

Heeft u een woning met zadeldak? Als u van plan bent om een carport te plaatsen, dan kan een houten carport met een zadeldak de beste keuze zijn. Zo kiest u voor een bij uw woning passende carport. Dit ziet er esthetisch beter uit en zal zeker ook een aanwinst zijn voor de woning. Heeft u wat specifieke wensen voor uw carport met zadeldak? Neem dan contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Vrijwel zeker kunnen wij uw wensen realiseren.

Een op maat gemaakte houten carports met zadeldak

Wilt u een mooie en bij uw woning passende carport of heeft u bepaalde eisen rondom de afmetingen of de dakbedekking? Vaak is het zo dat u nooit alle eisen ingewilligd ziet bij een standaard aangekochte carport. Bij ons is dit wel mogelijk. Tot in detail bepaalt u hoe uw carport eruit komt te zien. Zelfs de gebruikte houtsoort of soort dakbedekking mag u bij ons kiezen, voor een prachtige carport op maat.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een zadeldak op uw houten carport

Een zadeldak is een gangbaar type dak, waarbij de dakhellingen tegenover elkaar geplaatst zijn en elkaar in de nok raken. Er zijn nog verschillende soorten varianten van dit dak en daarom is een op maat gemaakte carport met zadeldak een uitkomst. Welke variant u ook kiest, voor ons is niets onmogelijk.

Carport met zadeldak van hout

Een ding is bij ons standaard en dat is dat we houtskeletbouw gebruiken voor al onze bouwwerken. Hout is prettig om mee te werken en stelt ons in staat om uw carport op maat te maken. Natuurlijk heeft hout nog meer voordelen voor u. Een houten carport ziet er schitterend uit en heeft een fantastische uitstraling. Hout is daarnaast tijdloos en zeer duurzaam.

Houten carport met zadeldak door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wenst u een houten carport met een zadeldak? Maak dan eens een afspraak met ons. We hebben een 1000 m2 showterrein met houten bouwwerken. Hier kunt u inspiratie opdoen en uw wensen met ons bespreken. Samen met u gaan we dan een prachtig ontwerp maken. Bel ons, stuur een e-mail voor meer informatie en voorbeelden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.