Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met veranda

Heeft u een niet al te grote tuin om comfortabel te zitten? Wilt u ook een carport realiseren? Dan is het misschien een idee om te kiezen voor een houten carport met veranda? Dit is compact en u slaat twee vliegen in één klap. Hiermee heeft u een mooie overkapping voor uw auto en tevens een prachtige plek om te zitten en van de zon te genieten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof kan voor u een op maat maat gemaakt houten carport met veranda bouwen.

Een carport met veranda op maat

Een carport met veranda is een uniek bouwwerk dat maatwerk vereist. Daar zijn wij goed in, want al ruim 40 jaar leveren wij op maat gemaakte bijgebouwen voor onze klanten. Uw wensen spelen voor ons een hoofdrol. Wilt u de carport met veranda in specifieke afmetingen? Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort, moet er een dak op dat past bij uw woning of is een specifieke kleur nodig? Door een carport met veranda op maat te bouwen, krijgt u de carport die op ieder gebied aan uw wensen voldoet.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hout laat uw carport en veranda schitteren

Niet voor niets kiezen wij voor onze bouwwerken altijd voor hout. Hout is het mooiste natuurlijke materiaal dat er is. Het is fijn materiaal om mee te werken en waarmee wij in staat zijn om uw wensen te vervullen. Tevens heeft hout een fantastische uitstraling. Zowel uw carport als veranda zullen in hout gebouwd worden en een aanwinst zijn voor uw woning en straat.

Houten carport met veranda door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wilt u meer weten over hoe wij voor u een op maat gemaakte carport met veranda bouwen? Kijk op onze website of bezoek ons showterrein. Hier staan onze voorbeelden, zodat u voldoende ideeën opdoet en van gedachten kunt wisselen met onze medewerkers. We weten zeker dat we samen met u een prachtig houten carport met veranda zullen ontwerpen. Neem gerust contact met ons op, we leggen graag u graag alle mogelijkheden uit.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.