Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met schuurtje

Opbergruimte kunt u niet genoeg hebben. Misschien heeft u al een schuur, maar wilt u nog wat extra ruimte? Als u overweegt om een carport te plaatsen voor uw auto, dan kan het een optie zijn om uw carport te combineren met een schuurtje. In de schuur kunt bijvoorbeeld uw fietsen gemakkelijk kwijt. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Bent u ook voor dit idee te vinden, maar vindt u niet een geschikt model? Neem dan eens contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij maken carports in alle maten en soorten en geheel op maat.

Houten carport met schuur op maat

Een carport met schuur vergt weer een heel ander design dan een standaard carport zonder bijgebouwen en zult u daarom niet overal kunnen. Daarnaast heeft u uiteraard ook zelf uw eigen wensen en ideeën rondom een carport met een schuurtje. Daar kunnen wij u bij helpen. Bespreek uw wensen met ons, we kunnen erg veel realiseren. De maatvoering, de gewenste houtsoort, het soort dak of de kleur van de carport, alles bouwen we volgens uw wensen. Wij leveren hierdoor altijd een volstrekt uniek product af.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wij kiezen voor hout

Een ding staat voor het bouwen van uw carport met schuurtje al wel vast: hout is ons constructiemateriaal. Ongetwijfeld zult u het met ons eens zijn dat hardhout de beste uitstraling heeft voor uw woning en tuin, zeer duurzaam is, sterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Met een houten carport met schuurtje kunt u jarenlang vooruit. Bovendien is het aan u welke houtsoort we gebruiken.

Carport met schuurtje van hout door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Heeft u specifieke ideeën over het design van een houten carport met schuurtje? Deel ze dan met onze ontwerpers en maak een afspraak om ons showterrein te bekijken. Hier kunt u bepaalde ideeën visualiseren en overleggen met onze medewerkers. We weten zeker dat we samen met u tot een prachtig ontwerp komen. Bel of e-mail ons als u meer informatie wenst of om een afspraak te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.