Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met schuin dak

Wilt u een carport laten bouwen? Dan kunt u kiezen uit verschillende stijlen en afmetingen. Het dak vormt een belangrijk onderdeel van de carport. Niet alleen omdat het dak de auto droog houdt, het dak vormt in grote mate de esthetische uitstraling van de gehele carport. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de stijl aan te houden van de woning waartegen de carport komt. Vaak wordt dan ook gekozen voor een houten carport met een schuin dak. Hoe het schuine dak op de carport eruitziet, kunt u zelf kiezen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Carport van hout met schuin dak en op maat gemaakt

Wat uw persoonlijke wensen en smaak ook zijn omtrent een carport, wij kunnen dit voor u realiseren. Een schuin dak kan uit verschillende varianten bestaan, zoals een zadeldak, lessenaarsdak of een schilddak. Wij houden rekening met wat u wilt. Dit geldt ook voor uw voorkeur voor een bepaalde houtsoort of de kleur van de carport. Betreffende de afmetingen hoeft u bij ons niet kiezen uit standaard lengtes, breedtes of hoogtes, iedere afmeting is mogelijk.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hout als basisconstructie voor uw carport

Als constructiemateriaal voor uw carport, kiezen we altijd voor hout. Hout biedt veel mogelijkheden, zoals het op maat maken van uw carport. Bovendien worden de eigenschappen van hout erg gewaardeerd door onze klanten: de warme en natuurlijke uitstraling, de sterkte en het bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Met een carport van hout kunt u jarenlang vooruit.

Houten carport met schuin dak door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een carport met schuin dak voor u op maat gemaakt? Door ons showterrein te bezoeken, krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef ons uw wensen door, dan komen we samen zeker tot een prachtig ontwerp. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.