Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met puntdak

Het is altijd fijn om een carport bij uw woning te hebben. Hieronder parkeert u uw auto droog en uzelf stapt ook altijd droog uit de auto. Een carport is meestal verbonden aan de voorzijde van de woning en op de oprit geplaatst. Het uiterlijk van de oprit is dan belangrijk, de hele straat kijkt hier tegenaan. Bij uw keuze om een carport te plaatsen, speelt het design een belangrijke rol. Heeft u de wens om een houten carport met puntdak te plaatsen? Dan kan Tuinhuiscentrum van de Munckhof een carport voor u ontwerpen en bouwen die naadloos aansluit bij het design van uw woning.

Op maat gemaakte houten carport met puntdak

Maatwerk is ons specialisme. Juist omdat er zoveel wensen kunnen zijn rondom het design van een carport, moet u niet voor standaard en dus ook voor beperkingen kiezen. Daarom krijgt u bij ons alle keuzemogelijkheden. Welk soort puntdak wilt u? Wilt u een zadeldak of een tentdak? Heeft u de voorkeur voor een bepaalde houtsoort voor uw carport, moet de carport specifieke afmetingen hebben of is een bepaalde kleur gewenst? U weet het antwoord op al deze vragen, wij zorgen ervoor dat ze in uw carport met puntdak gerealiseerd worden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Carport met puntdak van hout

Als vanzelfsprekendheid gebruiken wij altijd met grote passie hout voor al onze projecten. Hout is een prachtig, natuurlijk en zeer sterk materiaal. Hiermee garandeert u een lange levensduur voor uw carport. Bovendien is het aan u om de gewenste houtsoort te kiezen voor uw carport. Een carport is door de warme uitstraling altijd een aanwinst voor uw woning en tuin.

Houten carport met puntdak door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Hoe wilt u uw op maat gemaakte houten carport met puntdak samenstellen? Bezoek hiervoor ons showterrein waar u diverse soorten carports kunt bekijken en de mogelijkheid hebt om uw wensen met onze medewerkers te bespreken. We gaan samen zeker tot een prachtig ontwerp voor uw carport komen. Bezoek ons showterrein voor meer informatie of bel of e-mail ons om een afspraak te maken

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.