Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met plat dak

Een carport op uw oprit heeft een beschermende overkapping voor uw auto of eventuele andere voertuigen. Als de carport tot aan uw voordeur is getrokken, dan geniet u altijd van een droge binnenkomst. U hoeft nooit vanuit uw auto in de regen of in een waterplas te stappen, want onder de carport is het droog. Het is niet altijd nodig om voor een standaard carport te kiezen. U kunt ook kiezen voor een carport van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. U krijgt dan een carport die aan uw specifieke wensen voldoet, zoals een houten carport met een plat dak.

Waarom een plat dan voor uw houten carport?

De belangrijkste reden om te kiezen voor een carport met plat dak, is dat het design van de carport moet overeenkomen met uw woning. Als een plat dak beter uitkomt voor de uitstraling, dan moet u ook daarvoor kiezen. Een ander voordeel van een plat dak, is dat u hierin gemakkelijk isolatie kunt aanbrengen en waardoor ´s winters de warmte onder de carport behouden blijft en in de zomer koel blijft.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een carport met plat dak van hout

Het gebruik van hout is niet ongewoon voor een carport. Toch doen er andere materialen hun intrede, zoals aluminium en kunststof (dak). Ook goede materialen, maar wij blijven vasthouden aan de traditionele houtskeletbouw. De belangrijkste reden hiervoor, is dat we met hout beter aan uw wensen tegemoet kunnen komen, hout heeft veel meer uitstraling en geeft meer sfeer.

Houten carport met plat dak op maat

Wij kiezen altijd voor een aanpak op maat, wat uw wensen ook zijn. U kiest voor een plat dak, maar ook een schuin dak is mogelijk. De gebruikte houtsoort, de kleur en de afmeting, u bepaalt en hoeft bij ons nooit te kiezen voor standaardwerk.

Houten carport met plat dak door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Met een houten carport met plat dak van Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft u eindelijk een carport die echt aan uw wensen en eisen voldoet. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan ons showterrein of bel of e-mail ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.