Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met overkapping

Een carport met een overkapping kan een goed idee zijn als u een overdekte ruimte wilt creëren voor de auto, voor uw fietsen of (tuin)gereedschap. Daarnaast biedt een overkapping aan de carport een ruimte om tijdens warme dagen in de schaduw te zitten. Een fraaie houten carport met overkapping is een aanwinst voor de woning en voor u erg functioneel in gebruik. Voor een houten carport met overkapping die geheel aan uw wensen voldoet, neemt u contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Carport met overkapping op maat gemaakt

Misschien bent u al eens op zoek geweest naar een standaard model carport met overkapping? Ongetwijfeld zult u iets kunnen vinden, maar meestal niet één die exact aan uw wensen voldoet? Bij ons zit u dan goed, want wij kiezen altijd voor maatwerk. U mag bij ons zelf alles bepalen, zoals het soort dak, de kleur en de keuze voor een bepaalde houtsoort. We hebben ook geen standaardafmetingen. Wilt u de carport in een afwijkende afmeting of specifieke afmetingen voor de overkapping? Alles is mogelijk. Samen met ons stelt u uw eigen unieke houten carport met overkapping samen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een carport met overkapping van hout

Het unieke karakter van uw carport met overkapping komt zeker naar voren in de gebruikte bouwmaterialen. Wij gebruiken houtskeletbouw voor uw carport met overkapping. In ons 40 jarig bestaan heeft hout zich bewezen uitermate duurzaam te zijn en bestand tegen vele externe invloeden, zoals de verschillende weertypes. Daarnaast geeft hout sfeer aan uw woning en tuin en creëert u hiermee altijd de stijl die u wenst.

Een houten carport met overkapping door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wilt u inspiratie opdoen voor een houten carport met overkapping op maat? Maak dan een afspraak met ons voor het bezichtigen van enkele carports op ons showterrein. Deel hier uw ideeën met onze medewerkers, zodat we samen tot een prachtig ontwerp komen waar u daadwerkelijk tevreden over bent. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.