Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met deur

Een carport biedt diverse voordelen. Ten eerste is een carport een geschikte overdekte plek om uw auto droog en veilig te parkeren. Omdat een carport vaak een bouwwerk voor of naast de woning is, is het design erg belangrijk en eventueel overeenkomend met de stijl van uw woning. Er zijn dan ook carports in vele stijlen verkrijgbaar. Zoekt u een houten carport met deur? Of heeft u andere wensen betreffende het design van uw carport? Neem dan contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij bouwen graag voor u een carport op maat.

Een deur in uw carport

Een deur kan een erg handige toevoeging zijn voor uw carport. Bijvoorbeeld als u aan uw carport een berging heeft. U kunt direct vanuit de carport de berging inlopen. Misschien wilt u wel een hele luxe deur door middel van een glazen schuifwand in uw carport? Bij ons is ieder soort deur mogelijk.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Houten carports met deur op maat gemaakt

Voor maatwerk moet u tegenwoordig goed zoeken. Er zijn veel carports te koop met een standaard uiterlijk en standaard afmetingen. Hier doen we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof niet aan. Wij kiezen altijd voor een op maat gemaakt houten carport met deur. Bij ons kiest u de gebruikte houtsoort, het soort dak, de afmetingen en de kleur.

Hout als constructiemateriaal

Ieder soort carport die we bouwen is gemaakt van hout. Hout is een geliefd materiaal waarmee u een prachtige carport als blikvanger heeft. Daarnaast biedt hout erg veel mogelijkheden om uw carport op maat te maken en is uw carport beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Houten carport met deur door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

U bent op zoek naar een bijzondere carport met deur? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan ons showterrein om de nodige inspiratie op te doen. Ieder soort carport met deur is bij ons mogelijk. Bespreek tijdens uw bezoek uw wensen met onze medewerkers, dan gaan we direct aan de slag om samen met u een ontwerp te maken dat aan uw wensen voldoet. Voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak zijn we zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.