Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport met berging

Een carport voor uw auto biedt veel voordelen. Uw auto staat droog en beschermt tegen de weersinvloeden en u stapt altijd droog uw auto uit. Helemaal als uw carport verbonden is met de woning, dan mag het nog zo hard regenen, u komt altijd droog thuis. Heeft u ook behoefte aan extra opbergruimte? Dan kan het een optie zijn om te kiezen voor een houten carport met berging. Hiermee combineert u uw berging en carport en bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof houden we ook nog eens rekening met al uw wensen en eisen.

Houten berging en carport op maat

Heeft u een bepaald design in gedachten over hoe u een carport en berging kunt combineren en hoe het bouwwerk het beste bij uw woning past? De kans is groot dat u niet snel een standaard design en maatvoering carport met berging vindt die aan uw ideeën voldoet. Daarom doet u er goed aan om ons uw carport met berging op maat te laten bouwen. Wij gaan altijd voor maatwerk, want iedere klant is uniek. Natuurlijk kunnen wij u van goede adviezen voorzien, maar u bepaalt uiteindelijk de grootte, de gebruikte houtsoort, welk soort dak en de kleur.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hout als bouwmateriaal

Met houtskeletbouw krijgt u een carport met berging op maat die er mooi uitziet en zeker sfeerverhogend werkt voor uw woning of tuin. Hout heeft een warme uitstraling en dit is één van de redenen dat wij voor onze bouwwerken altijd hout kiezen. U kiest bij ons zelf welke houtsoort u het mooiste vindt. Welke houtsoort u ook kiest, wij leveren altijd een houten carport met berging die duurzaam is en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Berging met carport van hout door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Het is niet gemakkelijk om een standaard uitvoering van een houten berging met carport te vinden die aan uw wensen voldoet. Neem daarom contact met ons op, wij kunnen dit namelijk wel voor u realiseren. U bent welkom op ons showterrein, waar 50 bouwwerken op maat staan en waar u de nodige inspiratie opdoet. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact of contact per e-mail met ons op.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.