Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport in de voortuin

Een woning met een oprit heeft vaak een voortuin en dan is een houten carport in de voortuin een ideale plek. U stapt direct voor het huis uit de auto en u kunt zo de woning in. Bovendien staat uw auto droog en veilig onder de carport en u kunt onder de carport droog de voordeur bereiken. Met Tuinhuiscentrum van de Munckhof creëert u een prachtige houten carport in de voortuin die aan uw eisen voldoet.

Een op maat gemaakte carport in de voortuin

Met een houten carport in de voortuin heeft u een gebouw dat prominent in beeld is. De carport heeft dan niet alleen de functie voor het stallen van uw auto of andere voertuigen. De carport vervult ook een esthetische functie. Het is van belang dat de carport in de stijl van uw woning wordt gebouwd. Dit zal nooit met standaard carports lukken en daarom bouwen wij uw carport volledig op maat. De afmetingen, de houtsoort en het soort dak bepaalt u, waardoor u altijd een unieke houten carport in de tuin heeft staan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een carport in de voortuin van hout

Met een carport in de voortuin van hout, heeft u een tijdloos bijgebouw met een prachtige en warme uitstraling. Mede doordat wij hout als constructiemateriaal gebruiken, kunnen wij u de service verlenen van een carport op maat. Daarnaast is een houten carport sterk en tegen de weersinvloeden bestand.

Een vrijstaande houten carport in de voortuin

Hoewel het vaak voorkomt, is het niet altijd nodig om te kiezen voor een carport aan de woning. Omdat u bij ons alle keuzevrijheid krijgt, is het ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande houten carport in de voortuin.

Houten carport in de voortuin door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof vindt u een uitgebreid assortiment maatwerk tuinhuizen, carports en andere houten bijgebouwen. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen voor een op maat gemaakte carport. Nadat het productieproces voltooid is, monteren wij alles bij u op locatie. Wilt u meer weten over een op maat gemaakte carport in uw voortuin? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om ons showterrein te bezichtigen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.