Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport geïsoleerd

Als u veel om uw auto geeft, dan wilt u deze onder de beste omstandigheden parkeren. Niet iedereen beschikt over een garage, maar er zijn wel mogelijkheden. Heeft u een oprit of een andere ruimte rondom uw woning waar u met de auto kunt komen? Dan is een carport een goede optie om uw auto droog en veilig te parkeren. Toch kunt u de omstandigheden waaronder uw auto geparkeerd staat verbeteren door te kiezen voor een houten carport die geïsoleerd is. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunnen wij een mooie op maat gemaakte carport maken met goede isolatiematerialen.

Waarom kiezen voor isolatie van een houten carport?

Hoewel het gebruikelijk is dat een carport open is, kan isolatie zeker het verschil maken. Met een isolatielaag wordt de warmte beter onder het dak gehouden bij koud weer en bij warm weer blijft het langer koel onder de carport. Daarnaast voorkomt de isolatie condensvorming en dit voorkomt weer roestvorming en schimmels.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Op maat gemaakte houten carport geïsoleerd

Een geïsoleerde houten carport wordt door ons altijd op maat gemaakt. We houden niet van standaard en daarom treft u bij ons ook nooit carports aan in standaard maten of met een standaard design. We houden graag rekening met uw wensen voor de afmetingen, de houtsoort, de kleur en het soort dak, zodat u optimaal tevreden bent en wij ook.

Houten carport geïsoleerd door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wilt u de beste omstandigheden creëren onder de carport voor uw auto? Dit kan door bij ons te kiezen voor een houten carport met geïsoleerd dak. U bent welkom op ons showterrein om te bekijken welke carports bij u in de smaak vallen en om uw wensen met onze medewerkers te bespreken. We gaan dan samen met u aan de slag voor het ontwerpen van een houten carport met isolatie op maat. Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.