Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dubbele houten carport

Worden er in uw gezin meerdere auto ́s gebruikt en wilt u hiervoor een dubbele carport laten bouwen? Of heeft u gewoon behoefte aan een extra grote carport, zodat u ook een motor, fietsen of aanhanger droog kunt stallen? Een mooie dubbele houten carport is niet alleen erg praktisch, het is een aanwinst voor uw woning. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bouwen wij een dubbele houten carport die geheel past in de stijl van uw woning en op alle punten voldoet aan uw wensen.

Dubbele houten carport op maat

Geen woning en tuin is hetzelfde en daardoor kunnen er verschillende wensen bestaan rondom een carport. Wij bieden de mogelijkheid voor een dubbele houten carport op maat. Uw specifieke wensen rondom de maatvoering, maar ook de gebruikte houtsoort, het soort dak en de kleur, mag u zelf bepalen. Er is veel mogelijk, dus aarzel niet om uw wensen kenbaar te maken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Dubbele carport van hout

Bij ons kiest u niet voor standaard. Toch is één ding bij ons wel standaard en dat is het gebruik van houtskeletbouw. Door hout te gebruiken, kunnen wij nog meer aansluiten bij uw specifieke wensen. Bovendien krijgt uw dubbele carport met hout een prachtige warme en uitnodigende uitstraling. Uw woning zal zeker in waarde stijgen door een houten dubbele carport te plaatsen. Hout is daarnaast zeer duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Dubbele houten carport door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Houdt u van de natuurlijke schoonheid van hout? Heeft u specifieke wensen voor een dubbele houten carport? Maak dan eens een afspraak voor het bezichtigen van ons showterrein. Hier staan 50 modellen voor u klaar, zodat u voldoende inspiratie opdoet voor uw dubbele carport. Samen met u bespreken dan ook graag uw wensen, om tot een prachtig ontwerp te komen waar u tevreden mee bent.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.